ASFALT ÇALIŞMALARIMIZA SEVİNDİK MAHALLEMİZDE DEVAM ETTİK

Sevindik Mahallesi Asfaltlama Çalışması

Belediye Çalışmalarımız Belediye Başkanımız Hayati SAĞLIK önderliğinde ilçemizin her noktasında artarak devam ediyor.

Belediyelerin varlık sebebinin, insanımıza hizmet etmek ve onları mutlu etmek bilinci ile hareket ediyoruz. Yapmış olduğumuz plan ve projeleri vatandaşlarımızın istek ve talepleri ile harmanlayarak hizmetler üretiyor, hayatı kolaylaştırmak ve ilçemizi güzelleştirmek için çalışıyoruz.

Hizmetlerimizi yaparken de mümkün olan en hızlı şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz.

Sipahiler Mahallesinden başlattığımız, Çay Mahalle ile Yeni Sanayi Sitesini bağlayan Ilgaz Çayı kenarındaki Yol güzergahı, Çay Mahallemiz ile ilçe merkezini birbirine bağlayan Çevre Yolu ve Kuşçular Merkez mahallesinin asfaltlanmasıyla devam eden Yol Yapım çalışmalarımıza SEVİNDİK MAHALLEMİZ ile devam ettik.

Mahallemize ve mahallemizin güzel insanlarına hayırlı ve uğurlu olsun.