İHSANGAZİ’DE DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR. PELET YAKITI ÜRETİM TESİSİ KURULMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANILDI.

Belediyemizce ilçemizin her noktasında devam eden çalışmalara ek olarak İlçemize yatırımcı çekme noktasında; Belediye Başkanımız Hayati SAĞLIK’ın girişimleri neticesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumuna sunulan ve kabul edilen proje kapsamında ilçemize kurulacak olan günlük 40 kapasiteli ve 2.253.000,00-TL bütçeli Pelet Yakıtı Üretim Tesisinin kurulması için çalışmalar başladı.

Kısa süre içinde kurulum çalışmaları bitirilerek faaliyete geçecek olan Pelet Yakıtı Üretim Tesisinde Odun ve Ormansal Atıkların işlenmesi ile Çevre Dostu ve Yüksek Kaliteli Yakıt elde edilecektir.

Tesisin faaliyete geçmesi ile ilçemizde istihdam sağlanacak ve ekonomik yönde ilçemize önemli katkıları olacaktır. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.