İHSANGAZİ’DE DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR. SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ YOLLARIMIZI ASFALTLIYORUZ.

SİPAHİLER MAHALLEMİZİN YOLUNDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASINA BAŞLADIK.

Uzun yıllardır ilçemizin en büyük hayallerinden birisi olan mahalle yollarının yapımına söz verdiğimiz gibi Allah’ın izniyle başladık. İlk olarak Sipahiler Mahallesi’nden başlayan asfalt yol yapımı çalışmalarımız, altyapısı hazırlanan diğer mahallelerimizde de sırasıyla başlayacaktır.

Her dönem söz verilmesine rağmen bu güne kadar  yapılmayan mahalle yollarımız bu sayede siz değerli halkımızın çok daha rahat bir ulaşım sağlayabileceği hale gelecektir.

Sipahiler yolu asfaltlama çalışmaları tamamlandıktan sonra yolu stabilize olan diğer mahallelerimizin yolları da  planlamış olduğumuz süre zarfında  asfaltlama yapılarak siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır.

Yola çıkarken ortaya koyduğumuz ‘’halka hizmet hakka hizmet’’ prensibiyle ilçemizin çehresini değiştirmek ve yarınlara, evlatlarımıza daha güzel bir İhsangazi bırakmak için sizlere yapacağımız  hizmeti bir onur vesilesi sayıyoruz.

Sipahiler Mahallesi Asfaltlama Çalışması