İHSANGAZİ’DE DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR. YOL ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ KAPSAMINDA YENİ MAHALLE İLE ÇAY MAHALLE BAĞLANTI YOLUNU TAMAMLADIK.

ÇEVRE YOLU ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI

Güneşin ışıl ışıl parladığı güzel bir Pazartesi Sabahından tüm hemşehrilerimize hayırlı sabahlar, çalışanlarımıza hayırlı işler, esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar dileriz. Bizler sizler için çalışmaya devam ediyoruz.

Belediye Başkanlığımızca plan ve program dahilinde başlatılan çalışmalar kapsamında İlçe Merkezi ve Mahallerimizde başlatmış olduğumuz Stabilize yolların asfaltlama çalışmalarına Çay Mahalle ile İlçe Merkezini birbirine bağlayan Çevre Yolunu yaparak devam ettik. Yol üzerinde yapmış olduğumuz çift kat asfaltlama ile birlikte daha düzenli ve güvenli trafik akışının yanında, tozdan arındırılmış daha sağlıklı bir çevre ve ortam yaratılmış oldu.

Hayırlı ve uğurlu olsun.

ÇEVRE YOLU ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI