1. YOL HARİTASI ÇALIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Belediye Başkanımız Hayati SAĞLIK Başkanlığında İlçemiz Muhtarlar Derneği Hizmet Binasında, ilçemizin vizyonunun ve gelecek hedeflerinin belirlenmesine temel teşkil etmesi amacıyla 1. Yol Haritası çalışma toplantısı yapıldı.

Toplantıya İl Genel Meclis Üyelerimiz Mustafa KALINÇILDIR (AKP), İlhan BOZAHMETOĞLU (MHP), Siyasi Parti İlçe Başkanlarından Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa BÜYÜKODACI, CHP İlçe Başkanı Harun ŞENSİZ ve Başkan Yardımcısı Yılmaz ÇAKIROĞLU, MHP Başkan Yardımcı Ali KARAÇAM, İyi Parti İlçe Başkanı Ali DEĞERLİ, Demokrat Parti İlçe Başkanı Muhsin SAĞLIK, Yeniden Refah Partisi İlçe Temsilcisi ve Başkan Yardımcısı Tarık GÖKÇE, Ülkem Partisi İlçe Başkanı Orhan KÜÇÜKHOŞAFCI ve İhsangazi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Mehmet CİĞERCİ katıldılar.

Toplantının çok yararlı olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Hayati SAĞLIK katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek bu toplantıların devam edeceğini ifade etti.